Jeugd & Breedtesport Nieuws

‘Garage Kil/Volendam DS1 speelt aankomend seizoen met nagenoeg dezelfde selectie’

zondag 13 mei 2018

Afgelopen weekend werden de dames gehuldigd door de vereniging voor het behalen van het kampioenschap. Daar werden mooie woorden van dank uitgesproken door de damesselectie. Zo werd het bestuur bedankt voor de kansen die de dames krijgen om zich op deze manier te ontwikkelen, de sponsors die de dames onwijs dankbaar zijn, zonder sponsoring namelijk geen topsport.

Dank werd uitgesproken aan de vaste supporters, de ouders die elke week mee op reis gingen, de krachttrainer Frenk Weber van Gympact die de dames op maandag avond extra sterk maakt. En natuurlijk werden ook Jenny Hoogland, Simon Molenaar, Pim Ligthart en Ruud van den Broeck in het zonnetje gezet. Zonder dit fantastische technische viertal geen kampioenschap.

Afscheid

Dit weekend werd ook afscheid genomen van een speelster: Cathy Groote stopt bij de dames selectie. Ook stopt begeleidster Jenny Hoogland ermee, zij moet helaas pas op de plaats maken voor haar gezondheid. 

Oefenwedstrijden

Verder blijft de selectie aankomend seizoen tot nu toe ongewijzigd. De dames trainen door tot half juni, in die periode spelen zij nog Drie oefenwedstrijden.

Op 31 mei tegen US, op 7 juni tegen Geel/Zwart en de laatste oefenwedstrijd vindt plaats op 14 juni tegen VOC 2. Alle wedstrijden beginnen om 19.45 uur in de Opperdam!