Jeugd & Breedtesport Nieuws

Voorbeschouwing: Garage Kil/Volendam DS1 – Commandeur/VVW DS1

woensdag 07 maart 2018

De topper van de tweede divisie staat zaterdag op het programma voor Garage Kil/Volendam Dames 1. Het speelt tegen de nummer 2 (op doelpuntensaldo), VVW. Als onze dames de punten in Volendam kunnen houden doen zij goede zaken in deze laatste vier speelronden van de competitie. Natuurlijk staat er voor de dames nog wat op het spel, revanche voor de verloren wedstrijd in Wervershoof.

De eerste wedstrijd tegen VVW in de competitie werd gewonnen door VVW. De Volendamse dames kwamen toen niet in hun spel en verloren met twee punten verschil: 23-21. VVW won de laatste wedstrijd extreem ruim (35 punten verschil) van V&S uit Groningen. Ook zij hebben dus een goede voorbereiding gehad op deze wedstrijd.

Trainer Ruud van den Broeck kan beschikken over een nagenoeg fitte selectie. Alleen keepster Nicole Rep kampt nog met een blessure.

De dames kunnen zaterdagavond wel wat extra steun gebruiken! Kom de dames aanmoedigen om 20.45 in Opperdam Nieuw. Het is aan te raden om zaterdag met de fiets naar de Opperdam te komen. Dit vanwege de verwachtte drukte ronde wedstrijd van de Heren 1 tegen Quintus en de belangrijke wedstrijd van Jong BodyResults/Volendam tegen Nieuwegein.