Jeugd & Breedtesport Nieuws

Voorbeschouwing: Garage Kil/Volendam DS1 - Westfriesland/SEW DS2

donderdag 07 december 2017

Afgelopen weekend hebben we de punten in Volendam gehouden, heerlijk gevoel toch dat winnen, al moest dat deze keer wel van ver komen. Het was een onwijs rommelige wedstrijd, maar uiteindelijk stonden de Volendamse dames aan de goede kant van de score: 30-21.

Eenmaal eerder dit seizoen stond hetzelfde affiche klaar. De dames van Volendam en SEW 2 troffen elkaar onlangs in de eerste ronde van de beker, toen kwamen de Volendamse dames als winnaar uit de strijd: 26-20. Aankomende zondag is het weer zo ver, dan wordt deze wedstrijd gespeeld, uit in Wognum. De verwacht is dat het weer een zeer spannende en gelijkopgaande wedstrijd gaat worden.

Het is alweer de tiende speelronde. SEW 2 is de nummer drie van de ranglijst, samen met de Tukkers. Zij wonnen dit seizoen 6zes wedstrijden, speelden er twee gelijk en verloren er slechts één.

De vorige wedstrijd bleek SEW een geduchte tegenstander. Het heeft een solide team met veel snelheid en power. Trainer Ruud van den Broeck kan ook deze wedstrijd beschikken over een volledig fitte selectie. De wedstrijd wordt gespeeld 14:45 uur in Westfrieslandhal/De Bloesem. Het adres van de sporthal is Conferencelaan 19, 1687 RA Wognum.