Alle duels BENE-League live te zien via Fanseat

donderdag 07 september 2017

De BENE-League zet een belangrijke stap in de verdere professionalisering van de competitie. Vanaf dit seizoen worden alle 136 wedstrijden live en in uitstekende kwaliteit uitgezonden door Fanseat. Hierdoor hebben fans, volgers en andere belangstellenden de mogelijkheid om elke uit- en thuiswedstrijd te volgen. De professionele beelden, die worden voorzien van commentaar, levert elke club daarnaast veel unieke content op die het kan gebruiken voor bijvoorbeeld de website of social media. Wie de BENE-League wilt volgen betaalt voortaan maandelijks een abonnementsgeld van € 7.99. De eerste maand is gratis en het abonnement is per maand opzegbaar.

Steun

HV KRAS/Volendam steunt de samenwerking met Fanseat. De club zet zich vanaf het ontstaan van de BENE-League in om de competitie een steeds meer volwassen gezicht te geven. Een professionele livestream van alle wedstrijd is hiervan een stap in de goede richting. Het biedt voordelen voor zowel fans als partners, die met dit platform zichtbaarder zijn dan ooit. De wedstrijden zijn te bekijken via de smartphone, desktop en tablet.

'Aansluiten bij Europese subtop'

Voorzitter van de BENE-League Gio Antonioli is verheugd met de samenwerking. "Bekijk het geheel als een volgende stap naar een professionelere organisatie met als doel aan te sluiten bij de Europese subtop. Maar daar stopt het verhaal niet. Clubs kunnen hun partners meer zichtbaarheid bieden. We zijn nu ook in de mogelijkheid om alle tv zenders (publieke, commerciële, lokale) kwaliteitsvolle beelden vrij van rechten aan te bieden. We hebben ervoor gezorgd dat de openbare omroepen, NOS en VRT en beide partner van de Nederlandse en Belgische federatie, de mogelijkheid hebben om per seizoen een aantal wedstrijden uit te zenden, met inbegrip van de finale van de Final Four."

HV KRAS/Volendam begrijpt dat deze nieuwe situatie, waarin fans betalen om live naar handbalwedstrijden te kijken, nieuw is. Immers was de livestream in de oude situatie gratis te bekijken. De club heeft echter vertrouwen in de professionaliteit van Fanseat, dat de volgers gaat bedienden met haarscherpe beelden. Daarnaast heeft de stap een toegevoegde waarde in de verdere professionalisering van de handbalsport.

Aanmelden

Voor slechts € 7,99 per maand ben jij verzekerd van alle wedstrijden van HV KRAS/Volendam en alle andere team uit de BENE-League. Het abonnement is de eerste maand gratis en maandelijk opzegbaar. Meld je aan via de website van Fanseat (rechtsboven vind je de aanmeldbutton). Komende zaterdag ervaar jij al het gemak van Fanseat als HV KRAS/Volendam het in een uitduel opneemt gegen Callant Tongeren.

Heb je vragen of opmerkigen over de livestream? Neem dan contact op met Sonny Sier via s.sier@handbalvolendam.nl of 06-22086974.