Allesbeslissend duel tegen Aalsmeer start 20.00 uur; reserveren aan te raden

Allesbeslissend duel tegen Aalsmeer start 20.00 uur; reserveren aan te raden

woensdag 02 mei 2018

Komende zaterdag is het erop of eronder voor HV KRAS/Volendam. In de allesbeslissende wedstrijd tegen Fiqas/Aalsmeer (let op: aanvang 20.00 uur) gaat bepaald worden welke van de twee Noord-Hollanse teams zich plaatst voor de finale om het landskampioenschap. Het wordt een ware topsportavond in de Opperdam, want voorafgaand aan het duel speelt ook ZVV Volendam een duel waar de finale van de landstitel op het spel staat.

Vanwege de verwachte drukte wordt aangeraden om jouw toegangskaart voor de wedstrijd HV KRAS/Volendam - Fiqas/Aalsmeer te reserveren. Zo ben jij verzekerd van een plaatsje bij deze heerlijke handbaltopper. Reserveren kan door een mail te sturen naar Betty Zwarthoed via kassa@handbalvolendam.nlVermeld in de mail je naam, telefoonnummer, het aantal kaarten en of je supporter bent van KRAS/Volendam of van Aalsmeer.

Tevens wordt vanwege de drukte aangeraden om op de fiets naar de Opperdam te komen. Kom je desondanks toch met de auto en is het parkeerterrein vol, dan is er voldoende parkeergelegenheid op het Marinapark. 

Prijzen

  • Volwassenen € 7,-
  • Jeugd t/m 16 jaar € 4,-                     
  • 65-plussers € 4,-

Leden van HV KRAS/Volendam krijgen op vertoon van hun ledenkaart € 1,- korting.


Pers

Voor persaccreditaties kan gemaild worden naar Sonny Sier via s.sier@handbalvolendam.nl onder de vermelding van naam, medium, aantal personen en eventuele (speciale) benodigdheden. Gelieve dit te doen uiterlijk donderdag 3 mei 12.00 uur.