Captain Léon van Schie plakt er een jaar aan vast bij KRAS/Volendam

Captain Léon van Schie plakt er een jaar aan vast bij KRAS/Volendam

woensdag 30 mei 2018

Aanvoerder Léon van Schie gaat voor zijn derde seizoen bij HV KRAS/Volendam. De dertigjarige cirkelspeler blijft behouden voor de Volendamse club en is gebrand om het afgelopen handbalseizoen zonder finales goed te maken.

“Ik heb veel vertrouwen in het team dat er nu staat”, wijst Van Schie op de aanwezigheid van ervaring en jeugdig talent. “Ik voel dat ik nog een grote impact kan hebben op het team en hoop met mijn ervaring de jonge jongens te helpen in hun ontwikkeling.” Van Schie heeft daarbij wel de keuze gemaakt om zijn taken op commercieel gebied bij KRAS/Volendam naast zich neer te leggen.

De ervaren cirkelspeler is ervan overtuigd dat er in het komende handbalseizoen weer finales gespeeld gaan worden door de Volendamse club. “Helaas hebben we het afgelopen seizoen niet stabiel genoeg gespeeld. Spelers moesten wennen aan de speelstijl van de trainer en dat duurde langer dan verwacht. Maar door hard te werken en goed samen te spelen weet ik zeker dat we in het komende jaar stabieler zullen presteren. Hopelijk eindigt dat met een bijgevulde prijzenkast.”

De Volendamse selectie begint aardig vorm te krijgen. Jordy Baijens, Geert Hinskens en Jaap Beemsterboer hebben reeds aangegeven te blijven. De verwachting is dat binnenkort meer namen hun jawoord zullen geven. Robin Jansen en Sander Visser komen over van respectievelijk Herpertz Bevo en E&O.

Foto: FotoReza