Informatie kaartverkoop kruisfinale; uitwedstrijd op zondag 23 april, thuis op 29 april

Informatie kaartverkoop kruisfinale; uitwedstrijd op zondag 23 april, thuis op 29 april

vrijdag 21 april 2017

De data voor de kruisfinalewedstrijden tegen Fiqas/Aalsmeer zijn bekend. HV KRAS/Volendam neemt het zondag 23 april om 15.00 uur op tegen de Noord-Hollandse mededinger om de landstitel. Zaterdag 29 april om 19.00 uur is in sporthal Opperdam de return.

De ploeg die over twee wedstrijden de beste score neerzet gaat door de finale. Hierin treft het de winnaar uit de andere halve finale tussen JMS/Hurry-Up en OCI-Lions. Is de stand over twee wedstrijden gelijk, dan gaat de ploeg met de meeste doelpunten in de uitwedstrijd door. Is ook dit gelijk, dan volgt er een verlenging van tweemaal vijf minuten. Dit principe wordt herhaald als er na deze verlenging nog steeds geen winnaar is. Is er ook na de tweede verlenging geen winnaar, dan wordt overgegaan op het nemen vijf 7-meterworpen.

Kaarten reserveren uit- en thuiswedstrijden

Uitwedstrijd
Voor de fans van HV KRAS/Volendam zijn tweehonderd kaarten gereserveerd voor de uitwedstrijd in Aalsmeer. Om zeker te zijn van je toegangsbewijs, is het zeer aan te raden je kaartje te reserveren. Stuur hiervoor een mailt naar Betty Zwarthoed via kassa@handbalvolendam.nl. Vermeld hierin je naam, telefoonnummer en het aantal kaarten. Op de wedstrijddag zelf is er ook een mogelijkheid om entreekaarten te kopen. Hierbij loop je het risico dat de wedstrijd uitverkocht raakt. Voorkom dus teleurstellingen reserveer snel! Het adres van sporthal de Bloemhof is Hornweg 187, 1432 GH Aalsmeer. Een kaartje voor volwassenen kost € 10,-, kinderen tot en met 16 en 65-plussers betalen € 5,-.

Thuiswedstrijd
Ook voor de thuiswedstrijd tegen Fiqas/Aalsmeer is het zeer aan te raden kaarten te reserveren. Dit voorkomt teleurstellingen aan de kassa op de wedstrijddag. Stuur hiervoor een mail naar Betty Zwarthoed via kassa@handbalvolendam.nl. Vermeld hierin je naam, telefoonnummer, het aantal kaarten en of je lid bent van HV KRAS/Volendam. Gereserveerde kaarten worden tot 20 minuten voor aanvang van de wedstrijd vastgehouden en gaan daarna de vrije verkoop in. Het is mogelijk om tijdens de wedstrijddag kaarten te kopen, maar wegens de verwachte drukte is de kans op teleurstellingen groot.

Voor de fans van Aalsmeer zijn tweehonderd kaarten beschikbaar. Hiervoor kunnen zij terecht bij Petra Rooijakkers via petra.rooyakkers@nl.pwc.com. Hierbij het uitdrukkelijke verzoek om via Petra kaarten te reserveren en dit niet te doen via HV KRAS/Volendam.

Toegangsprijzen kruisfinales en finale:

Leden HV KRAS/Volendam
Volwassenen € 9,-
t/m 16 jaar en 65+ € 4,-

Niet-leden
Volwassenen € 10,-
t/m 16 en 65+ € 5,-


Pers

Voor persaccreditaties kan gemaild worden naar s.sier@handbalvolendam.nl onder de vermelding van naam, medium, aantal personen en eventuele (speciale) benodigdheden.