Gratis vervoer naar alle uitwedstrijden van de Heren 1!

Gratis vervoer naar alle uitwedstrijden van de Heren 1!

donderdag 19 oktober 2017

HV KRAS/Volendam biedt zijn fans dit seizoen de kans om aanwezig te zijn bij alle uitwedstrijden. Het clubbestuur heeft besloten om voor elke uitwedstrijd van de Heren 1 in de BENE-League en de poulewedstrijden in de Eredivisie nacompetitie kosteloos bussen te laten rijden, waardoor iedereen de mogelijkheid heeft om ook buiten de Opperdam de mannen te steunen!

Het enige dat je hoeft te doen is voorafgaand aan elke uitwedstrijden een mailtje te sturen naar manager@handbalvolendam.nl. Je vermeldt hierin de naam en leeftijd van de personen die er meegaan. De bussen vertrekken vanaf sporthal Opperdam, maar er is een mogelijkheid om (afhankelijk van de route) mensen onderweg op een afgesproken plaats op te halen. Houdt de website van de KRAS/Volendam in de gaten voor de vertrektijden van de bussen.

Wil je komende zaterdag al mee naar België om de Volendammers te steunen in Bocholt? Stuur dan snel een mailtje naar bovenstaand emailadres. De vertrektijd is rond 15.15 vanaf sporthal Opperdam. HV KRAS/Volendam hoopt dat elke wedstrijd zoveel mogelijk supporters de mannen komen aanmoedigen!