Steun HV KRAS/Volendam in beslissingswedstrijd om de landstitel!

Steun HV KRAS/Volendam in beslissingswedstrijd om de landstitel!

dinsdag 23 mei 2017

KLIK HIER OM JE KAARTEN TE BESTELLEN

De mannen van HV KRAS/Volendam hebben het geflikt! OCI-LIONS werd in de return in een volgepakte en oranje sporthal Opperdam met 23-22 verslagen. Dat betekent dat een derde en beslissende wedstrijd gaat bepalen wie er landskampioen wordt. Deze wedstrijd wordt gespeeld op zaterdag 3 juni om 19.30 uur in Sittard. De mannen hebben de steun van een uitzinnig oranje-legioen keihard nodig. Ga mee naar Sittard!

KRAS/Volendam laat supportersbussen rijden. De sponsorcommissie van HV KRAS/Volendam heeft meerdere sponsoren weten te enthousiasmeren om een bijdrage te doen voor alle fans. En met succes want onze trotse vervoerder Van Fraassen Travelling, Administratiekantoor Runderkamp, KIVO plastic verpakkingen, HSB Volendam en Mooijer Volendam ondersteunen de reis naar Limburg. Daardoor zijn de kosten nihil voor alle meereizende fans. Een kaartje voor de bus, inclusief entree- bewijs voor de finale, kost € 15,00 voor volwassenen en € 10,00 voor jeugd t/m. 16 jaar en 65-plussers. Een los ticket kost € 12,00 voor volwassenen en € 7,00 voor jeugd t/m. 16 jaar en 65-plussers. De vertrektijd van de bus wordt later bekendgemaakt.

Je bestelt heel eenvoudig jouw gecombineerde bus- en wedstrijdticket online. Tijdens de wedstrijddag kun je je ticket en het speciale finaleshirt (mocht je die tijdens de thuiswedstrijd nog niet hebben gehad) ophalen bij de ingang van de Opperdam bij Betty Zwarthoed. Om misverstanden te voorkomen: er is dus, in tegenstelling tot de eerdere uitwedstrijd tegen LIONS, geen mogelijkheid om je kaartje te reserveren via Betty Zwarthoed. Heb je toch al je kaartje gereserveerd bij Betty? Geen paniek; dit kaartje is geldig voor de finale. Wel wordt verzocht om het geld langs te brengen bij Betty of alsnog je kaartje online te kopen. Je hoeft niet bang te zijn voor een dubbele bestelling: de club zorgt er voor dat de administratie in orde komt. Het ticketsysteem is mede mogelijk gemaakt door online marketingbureau SearchUser.

Adres Betty Zwarthoed: Christiaan van Abkoudestraat 78, 1132 AB  Volendam.

KLIK HIER OM JE KAARTEN TE BESTELLEN

Heb je nog vragen over de kaartverkoop? Onderaan deze pagina vind je antwoord op veelgestelde vragen!


Veelgestelde vragen online kaartverkoop

Waarom stapt de club over op een online ticketsysteem?
Een online ticketsysteem heeft veel voordelen. Bovenal het gebruiksgemak voor de klant. Met slechts enkele handelingen heb jij jouw tickets voor de finale binnen en krijg je hiervan direct automatisch een bevestiging toegestuurd. Een online ticketsysteem zorgt daarnaast voor veiligheid van onze vrijwilligers. Het bespaart de club daarnaast veel administratieve rompslomp. Genoeg voordelen dus!

Ik heb mijn kaartje al gereserveerd bij Betty Zwarthoed via kassa@handbalvolendam.nl. Is dit kaartje alsnog geldig voor de finale?
Jouw reservering bij Betty Zwarthoed blijft nog steeds geldig. Maar…. je zult wel bij Betty moeten afrekenen. Pas na de ontvangst van de betaling is je reservering 100% gegarandeerd en ben je verzekerd van een kaart. Is Betty afwezig dan kun je ook terecht bij Jaap Buijs.

Hoe kom ik aan mijn kaartje?
Tijdens de wedstrijddag krijg je je buskaart en entreebewijs voor de wedstrijd. Dit zal gebeuren bij het verzamelen voor vertrek van de bus.

Ik ga op eigen vervoer naar de finale in Sittard. Kom ik ook in aanmerking voor een voordelig tarief?
Alleen fans die met de supportersbussen meegaan profiteren van de sponsoring door de vijf sponsoren. Supporters die met eigen vervoer naar Sittard afreizen betalen ‘gewoon’ de reguliere entreeprijs. Er is nog wel een klein voordeel: bestel je je wedstrijdkaartje online op de website van OCI-LIONS, dan krijg je één euro korting ten opzichte van de prijs aan de kassa op de wedstrijddag.

Het lukt mij niet online kaartjes te bestellen. Wat kan ik doen?
Wij helpen je graag om je bestelling toch rond te krijgen. Bel hiervoor naar Léon van Schie via 06-49672505. Die zorgt er voor dat ook jij je kaartje bemachtigt en kunt genieten van deze spannende handbalfinale! Voor alle andere vragen kun je terecht bij Betty of Jaap Buijs, W. Woutersstraat 63 (tel.nr. 06-12949922 / email-adres: manager@handbalvolendam.nl.).