Heren 1 start met voorbereiding nieuwe seizoen

Heren 1 start met voorbereiding nieuwe seizoen

maandag 06 augustus 2018

De voorbereiding op het nieuwe seizoen gaat vandaag van start voor de selectie van Peter Portengen. In deze periode gaat het vlaggenschip van HV KRAS/Volendam zich klaarstomen voor de eerste wedstrijd van het nieuwe BENE-League seizoen. Deze wedstrijd zal gespeeld worden in de stadssporthal van Sittard tegen OCI-LIONS.

De eerste trainingsweek zal aankomende zaterdag 11 augustus afgerond worden met een oefenwedstrijd om 20 uur tegen Quintus in Sporthal Opperdam. Maandag 13 augustus vertrekt het team voor een pittige trainingsstage van een week in Tsjechië. Hierna komt het team terug op het dorp om de derde week van de voorbereiding in te gaan. Deze wordt op zijn beurt afgesloten op zaterdag 25 augustus in België met een trial wedstrijd tegen Sporting Nelo en HB Dudelange. De selectie kan zich vervolgens weer gaan opmaken voor een tweede, weeklange trainingsstage. Ditmaal naar Spanje.

Bij terugkomst heeft het team nog twee weken om zich voor te bereiden op de zware eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen uit tegen OCI-Lions op zaterdag 15 september om 19 uur.