KRAS/Volendam verliest handbalgevecht van Bevo

zondag 17 november 2019

KRAS/Volendam heeft zondag in een waar handbalgevecht verloren van Herpertz Bevo Hc. De ploeg van trainer Hans van Dijk kwam in de tweede helft terug van een achterstand, maar ging in de laatste seconden alsnog onderuit: 28-29.

In een drukbezocht sporthal Opperdam kreeg de thuisploeg de handen op elkaar met een sterke start. Door treffers van Erik Blaauw, Robin Jansen, Tim Claessens, Ognjen Lekovic, Jordy Baijens en Sander Visser gingen de oranjehemden na ruim tien minuten met 8-3 aan de leiding. Bevo kwam echter helemaal terug en ging zelfs met een voorsprong de rust in: 12-13.

Na de onderbreking sloeg Bevo een gat van drie punten, maar toonde ook KRAS/Volendam zich veerkrachtig. De Volendammers kwamen bij 24-24 langszij en zorgden zo voor een zenuwslopende slotfase. Het waren echter de Limburgers die aan het langste eind trokken met een treffer vijf seconden voor tijd.

HV KRAS/Volendam - Herpertz Bevo Hc 28-29 (12-13)