Volendam D4 herpakt zich tegen Victoria O

woensdag 08 december 2021

Vandaag was Victoria O de tegenstander van de meisjes D4. Gesteund door functionele rijders op de tribune, begonnen de dames de wedstrijd een beetje terughoudend en afwachtend. Soms waren er mooie aanvallen te zien met mooie doelpunten van Jill en Demi. Verdedigend waren de dames gelukkig minder terughoudend en er werd dan ook fanatiek verdedigd en goed samengewerkt door Cari, Emily en Carice. Met maar 2 puntjes verschil gingen de dames dan ook de rust in.

Na een oppeppend praatje een andere tweede helft. Door goed naar elkaar te kijken en prima samenspel werden er prachtige doelpunten gescoord, tot schrik van de coach van de tegenpartij. Bo passeerde de opbouwverdedigers diverse keren en kon zo de bal goed doorspelen naar Lisa en Roos. En ook Fenna stond haar mannetje in de verdediging en wist er diverse keren de bal er tussenuit te pikken. Onze hekkensluiter Sophie was de rots in de branding. Twee keer stopte ze een strafworp en was in de tweede helft bijna niet te passeren. Dit goede samenspel resulteerde in de mooie uitslag van 8-15. Een prachtige tweede plaats in de competitie voor de D4.