Voorbeschouwing: Commandeur/VVW DS1 - Garage Kil/Volendam DS1

Voorbeschouwing: Commandeur/VVW DS1 - Garage Kil/Volendam DS1

woensdag 22 november 2017

Twee keer eerder werd er gespeeld tegen VVW uit Wervershoof. Aan het begin van de voorbereiding werd er geoefend tegen VVW. Ook tijdens de Zalmcup dit seizoen was VVW de tegenstander. Bij de eerste aangelegenheid wonnen de dames uit Wervershoof ruim (24-31). Bij de tweede ontmoeting tijdens de ZalmCup waren de rollen omgedraaid. In een wedstrijd van 50 minuten wonnen de Volendammers met 22-16.

Momenteel staat de tegenstander van aanstaande zondag op de derde plaats van de tweede divisie. Er werd verloren van Vido en gelijkgespeeld tegen SEW 2, verder werden alle wedstrijden winnend afgesloten, van DOS werd er zelfs met 29-13. Ook in de beker hebben zij de eerste twee wedstrijden gewonnen en treffen zij in de volgende ronde onze dames van Volendam.

Al met al belooft het zondag een spannende wedstrijd te worden voor de ploeg van Ruud van den Broeck, die over een volledig fitte selectie kan beschikken. De wedstrijd wordt zondag gespeeld in sporthal de Dars, om 13.00 uur. Adres: Europasingel 114, Wervershoof.

 

Op de hoogte blijven van het nieuws van onze dames? Klik dan HIER en schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief!