Voorbeschouwing | De eerste thuiswedstrijd van de BENE-League tegen JMS/Hurry-Up

Voorbeschouwing | De eerste thuiswedstrijd van de BENE-League tegen JMS/Hurry-Up

vrijdag 15 september 2017

Aankomende zaterdag om 19:00 staat voor HV KRAS/Volendam de eerste thuiswedstrijd van de BENE-League op het programma. HV KRAS/ Volendam neemt het dan op tegen JMS/Hurry-Up. De Drentse ploeg staat nog steeds onder leiding van voormalig KRAS/Volendam-coach Martin Vlijm.

Beide teams zijn de BENE-League prima begonnen. Hurry-Up won vorige week zaterdag van Sasja HC met 33-25. De Volendammers boekten een fraaie 23-28 overwinning op bezoek bij Callant Tongeren. De vorige ontmoeting tussen de twee eindigde in een 28-30 overwinning in het voordeel van Hurry Up. Destijds was dat in de nacompetitie van de Eredivisie. De Volendammers zijn dus gewaarschuwd, al biedt het verleden hoop. De wedstrijd ervoor, destijds voor de BENE-League wonnen de oranjehemden dik met 31-14.

Blessures

De Volendammers hebben momenteel twee blessures, Marnix Roos en Bart Koper. Marnix Roos heeft last van zijn enkels zoals eerder vermeld, Bart Koper heeft last van zijn schouder.

Livestream

De wedstrijd wordt live uitgezonden via Fanseat! Je kunt één maand gratis gebruikmaken van Fanseat, zonder verdere verplichtingen. Bekijk de wedstrijd hier.