Voorbeschouwing | HV KRAS/Volendam kan belangrijke punten behalen tegen Bevo

Voorbeschouwing | HV KRAS/Volendam kan belangrijke punten behalen tegen Bevo

donderdag 19 april 2018

De tweede thuiswedstrijd in de nacompetitie van de Eredivisie staat aankomende zaterdag op het programma. Herpertz Bevo HC is om 19:00 uur de tegenstander in de Opperdam. De eerste wedstrijd deze nacompetitie werd door de Volendammers met 28-32 gewonnen.

Afgelopen weekend werd er voor het eerst verloren in de nacompetitie van de Eredivisie. In de uitwedstrijd tegen FIQAS/Aalsmeer trokken de Volendammers in de slotfase aan het kortste eind en werd er met 34-29 verloren. Door het verlies staan de Volendammers nu op de derde plaats met vijf punten. De rest van de stand ziet er als volgt uit:

  1. OCI LIONS 8|3
  2. FIQAS/Aalsmeer 6|3
  3. HV KRAS/Volendam 5|3
  4. Herpertz Bevo HC 3|3

In eigen huis is HV KRAS/Volendam bijna een onneembare vesting. Dit seizoen werd er in de Opperdam maar één thuiswedstrijd verloren en dat was van latere kampioen van de BENE-League Achilles Bocholt. Ook Bevo werd eerder dit seizoen verslagen. Het werd toen 32-29, met liefst twaalf treffers van Igor Mrsulja. Ook in het verleden werd er meermaals gewonnen van de Panningers, bijvoorbeeld in 2015. Toen eindigde het in 24-20, met onder andere het competitiedebuut van Dani Baijens. De Volendammers zullen deze wedstrijd moeten winnen om zo zicht te houden op een plek bij de eerste twee. 

De laatste wedstrijden is er veel support voor de spelers van HV KRAS/Volendam en zij zullen aankomende zaterdag ook weer gesteund worden door veel fanatieke supporters. Dit zal er voor kunnen zorgen dat de spelers net een stapje harder kunnen en een mooi resultaat kunnen neerzetten. Help de mannen dus aan de overwinning en kom zaterdagavond naar de Opperdam.

Blessures

Ten opzichte van de afgelopen wedstrijd zijn er weinig ontwikkelingen op het blessurefront. Marc Kok en Boris Grk zijn nog altijd niet inzetbaar. De overige selectiespelers zijn topfit en klaar voor de strijd.

Livestream

De fans van de BENE-League waren gewend dat Fanseat elke wedstrijd uitzond. Nu de BENE-League is afgelopen, zijn de Nederlanse clubs weer zelf verantwoordelijk om een livestream te verzorgen. Elke Nederlandse club in de nacompetitie heeft zo’n livestream, waardoor alle fans kosteloos worden getrakteerd op heerlijke potjes handbal! De livestream van de wedstrijd HV KRAS/Volendam - Herpertz Bevo is hier te zien.