Voorbeschouwing | HV KRAS/Volendam op bezoek bij hekkensluiter Quintus

Voorbeschouwing | HV KRAS/Volendam op bezoek bij hekkensluiter Quintus

vrijdag 24 november 2017

Aankomende zaterdag staat de uitwedstrijd tegen WEMATRANS / QUINTUS op het programma in de BENE-League. De wedstrijd zal starten om 20:15 in de Eekhout hal.

Vorig seizoen werd er met ruime cijfers gewonnen; 22-33. Dit was tevens de eerste uitoverwinning van dat seizoen. In deze wedstrijd zal HV KRAS/Volendam opzoek gaan naar de tweede uitoverwinning van dit seizoen. De laatste 4 uitduels gingen allemaal verloren. Het won alleen de uitwedstrijd tijdens de seizoensstart, uit bij Callant Tongeren.

WEMATRANS / QUINTUS staat op de laatste plaats met 0 punten uit 10 gespeelde wedstrijden. HV KRAS/Volendam bezet de 7e plaats met 5 gewonnen, 1 gelijkspel en 4 verloren wedstrijden. Afgelopen weekend speelde HV KRAS/Volendam in een bloedstollende wedstrijd met 26-26 gelijk tegen KV SASJA HC. Voor de Volendammers is het dan ook belangrijk dat er weer gewonnen gaat worden. Quintus ging met 36-24 onderuit bij Visé.

Video: Kanonskogels lossen én tegenhouden: Jaap Beemsterboer kan het.

Blessures

Doelman Gerrie Eijlers kwam niet geheel onschonden uit de strijd met Sasja, afgelopen zaterdag. Het lijkt erop dat de Volendamse keeper er gewoon bij is zaterdag. Verder beschikt trainer Peter Portengen over een geheel fitte selectie, dus de oefenmeester kan zijn sterkste opstelling van start gaan. Het belooft een mooie wedstrijd te worden. 

Livestream

De wedstrijd wordt live uitgezonden via Fanseat! Je kunt één maand gratis gebruikmaken van Fanseat, zonder verdere verplichtingen. Bekijk de wedstrijd hier.


Adres sporthal
Eekhout hal
Leeuwerik 1
2295 PE Kwintsheul