Voorbeschouwing | KRAS/Volendam gaat voor perfecte score tegen Callant Tongeren

vrijdag 01 december 2017

Aankomende zaterdag staat er een thuiswedstrijd van de BENE-League op het programma. In de Opperdam zal om 19:00 worden gestreden tegen Callant Tongeren. De competitie is nu precies over de helft. De eerste wedstrijd van het seizoen was ook tegen Callant Tongeren. Die wedstrijd werd met 23-28 gewonnen.

Halverwege de competitie bezetten de Volendammers de zevende plaats met dertien punten. De tegenstander doet het wat minder. Het bezet de tiende positie met drie gewonnen wedstrijden. Vorig seizoen stond HV KRAS/Volendam achtste na 11 speelronde met maar acht punten. Afgelopen weekend werd er 24-27 van Quintus gewonnen. Tongeren won knap uit bij Sasja HC: 28-34. Hopelijk kan KRAS/Volendam deze goede lijn doortrekken en ook ditmaal een goed resultaat neerzetten.

Samenvatting Callant Tongeren - HV KRAS/Volendam (23-28).

Blessures

Beide selecties zijn zo goed als fit. Callant Tongeren treedt voor de tweede keer aan met de nieuwe trainer: Vladimir Tomanovic. Hij verving Maurice Canton na een teleurstellende competitiestart.

Livestream

De wedstrijd wordt live uitgezonden via Fanseat! Je kunt één maand gratis gebruikmaken van Fanseat, zonder verdere verplichtingen. Bekijk de wedstrijd hier.