Zwarthoed Schilders Volendam/Jongens A1 verliest in Den Haag

maandag 17 september 2018

Nadat Zwarthoed Schilders Volendam/Jongens A1 vorige week in een prima wedstrijd met één doelpunt verschil verloor van Olympia ’89, traden zij zondag aan tegen Hellas uit Den Haag. De Volendamse talenten werden hierbij versterkt door de jeugdige Heren 1-speler Jordan Beukman.

Beide teams begonnen gedreven aan de wedstrijd maar al snel nam Hellas de overhand. Ze waren sneller, sterker en beter op elkaar ingespeeld. Na een minuut of tien keken de Volendammers tegen een achterstand van 9-1 aan. Na enkele omzettingen in het team konden de jongens iets terug komen en gingen de rust in met een 14-9 achterstand.

In het begin van de tweede helft bleef het verschil ongeveer vijf doelpunten maar het krachtsverschil was te groot. Hellas won overtuigend met 29-17.

Zwarthoed Schilders Volendam/Jongens A1 is een jong team waarin duidelijk is dat men nog aan elkaar moet wennen. Positief was dat de inzet gedurende de hele wedstrijd groot was en het is duidelijk dat er veel groei mogelijk is met dit team. De Volendammers spelen volgende week tegen Green Park/Aalsmeer.