D4 pakt kampioenschap na thriller

maandag 25 maart 2019

Het was zaterdag D-day voor de Meisjes D4 van KRAS/Volendam. Al twee weken stuiterballen in huis, stijf van de zenuwen. Want wat willen de meiden graag winnen .... Kirsten onze top keepster, Tess, Lisa, Dyan, Marlies, Emmy (vandaag helaas verhinderd), Linda, Helen, Lieve, onze extra toppers Nadine & Caitlin waren klaar voor de wedstrijd der titanen. Beide teams (VOS bestond geheel uit knullen) waren bloedzenuwachtig en aan het begin van de wedstrijd nog niet lekker in ritme. De bal vloog nog even onwennig in het rond om af en toe met kunstige bewegingen uit de handen te vliegen. Maar langzaam aan kregen beide teams er trek in, de honger naar overwinning begon nu echt te komen. Over en weer ging het van gelijk, naar winst om met 7-5 achterstand de rust in te gaan. Ton & Mireïlle hebben de dames tijdens dat moment overuigend toegesproken de rust te bewaren, te focussen en te gaan knallen. Bij de start van de tweede helft bleek na nog geen tien minuten dat er verschillende ouders wel toe waren aan een kalmeringstabletje want de diverse hartslagen gingen door het dak. Flink de meiden toejuichend hebben zij genoten van een zeer spannende wedstrijd die in de laatste halve minuut eindigde in 13-14 overwinning voor KRAS -VOLENDAM D4 die elke week onder bezielende leiding van Joan en Fiona Scherpenzeel getraind worden tot misschien wel de toekomstige dames 1. Meiden jullie hebben en topseizoen gespeeld en zijn klaar om over twee weken te beginnen aan een sportief buitenseizoen.