Doe mee aan de gratis handbalbootcamp voor jongens 11-14 jaar!

Doe mee aan de gratis handbalbootcamp voor jongens 11-14 jaar!

maandag 19 juni 2017

Ben jij tussen de 11 en 14 jaar oud en heb je altijd al eens willen ervaren hoe gaaf handbal is? Doe dan mee aan de gratis bootcamp van HV KRAS/Volendam op zaterdag 24 juni in sporthal Opperdam! Tussen 13.00 en 14.30 uur wordt er een stoer parcours uitgezet en om jou met een unieke training te laten voelen hoe het voelt om handballer te zijn. Ideaal om dit samen te doen met jouw beste vrienden!

Je hoeft geen groot handbaltalent te zijn, als je maar van een uitdaging houdt en je grenzen wilt verleggen! Het is ook een uitgelezen kans om je vrienden, buurjongens of neven te laten zien hoe leuk handbal is. Neem dus vooral zoveel mogelijk vrienden mee!

Via allerlei leuke spelvormen en bootcampoefeningen word je uitgedaagd. Je leert handbaltrucs en er is ook veel aandacht voor de elementen waar handbal om bekend staat, zoals snelheid, kracht, behendigheid en slim samenspelen. Per onderdeel kun je punten scoren en per leeftijdscategorie wordt er een winnaar uitgeroepen. Daarnaast krijg je training van de A- en B-jongens van HV KRAS/Volendam die jouw de gaafste handbalskills kunnen bijbrengen.

Aanmelden

Meld je aan door een mail te sturen naar info@handbalvolendam.nl. Vermeld hierin de naam en leeftijd van de jongens die jij wilt inschrijven. Inschrijven kost niks! We zien iedereen graag komende zaterdag in sporthal Opperdam!


Programma

13.00 – 13.05 uur: Kennismaking en uitleg
13.05 – 13.15 uur: Warming up zonder bal
13.15 – 13.25 uur: Warming up met bal
13.30 – 14.15 uur: Afwerken parcours. De spellen die gespeeld worden zijn:

  • Station 1: Dikke turnmat estafette
  • Station 2: Dribbelparcours met afronding
  • Station 3: Boter-kaas-en-eieren
  • Station 4: Streethandbal
  • Station 5: Kleine matwedstrijd
  • Station 6: Dribbelparcours estafette

14.25 – 14.30 uur: Afsluiting met shootout

Na de boodcamp is er een ouder-kindtoernooi, waarbij gemengde teams van kinderen en hun ouders het tegen elkaar opnemen.