Donderdag 27 april: De jaarlijkse Koningsdag Rommelmarkt van HV KRAS/Volendam

Donderdag 27 april: De jaarlijkse Koningsdag Rommelmarkt van HV KRAS/Volendam

maandag 24 april 2017

Koningsdag wordt dit jaar gevierd op donderdag 27 april en dan houdt handbalvereniging KRAS/Volendam weer, voor de 36e keer, de jaarlijkse rommelmarkt. Afgelopen maanden waren we weer aan het spullen verzamelen voor onze rommelmarkt. De rommelmarkt heeft ook dit jaar plaats in Sporthal de Opperdam aan de Heideweg in Volendam. De toegang is zoals ieder jaar gratis.

Het aanbod is weer enorm. Vijftig kramen bieden een keur aan mooie spullen zoals schilde­rijen, koper, glasserviezen, aardewerk, prachtige boeken, videobanden, lampen, alles op het gebied van stereo en computers, een grote hoeveelheid aan verlichting en een grote collectie speelgoed zoals spellen en puzzels. Ook is er weer veel antiek en spullen uit grootmoeders tijd. Bij de ingang vindt u allerlei meube­len, tuinstoelen etc. en een aantal mooie kinderfietsjes. Kortom; teveel om op te noemen. De tombola bezit weer een schat aan prijzen en voor de kinderen is er een draaimolen. Er is dus weer van alles te koop en te doen. Voor de inwendige mens wordt ook gezorgd op ons terras in sporthal de Opperdam.

Precies om 10.00 uur gaan de deuren van de Opperdam aan de Heideweg open. We zien iedereen graag op dit traditionele feest!