Een uitstekende comeback voor Autocrew de Groot/Volendam

woensdag 20 oktober 2021

Autocrew de Groot/Volendam nam het afgelopen zaterdag op tegen WHC uit Den Haag. Na de goede resultaten van de afgelopen twee wedstrijden ging de ploeg van Martijn Cappel met vertrouwen op pad.

In een rommelige eerste helft nam WHC snel de leiding en kwam op een 5-1 voorsprong. Volendam vocht zich terug en kwam met 9-9 terug op gelijke hoogte. Aan het einde van de eerste helft liep WHC iets uit waardoor Volendam de kleedkamer in ging met een 14-12 achterstand.

Na de rust draaide de Volendammers de wedstrijd snel om en namen de leiding. Mede door een sterk spelende Noah van Wieringen liep Volendam in korte tijd uit naar een 20-25 voorsprong. Deze voorsprong gaven zij niet meer weg en de wedstrijd werd met 26-29 gewonnen.

Aankomende zaterdag staat er om 19:30 een thuiswedstrijd op het programma tegen koploper Houten.