Geboren in 2005 of 2006? Doe mee aan project Glashelder!

dinsdag 15 augustus 2017

Ook het komende seizoen draaien Sport-Koepel en HV KRAS/Volendam het Project Glashelder. De traditionele start-/afsluitingsbijeenkomst van Project Glashelder voorafgaand aan de Volendammer Kermis is op dinsdag 5 september. 

Via deze weg willen we de deelnemers op de hoogte brengen van de kick-off in de Verenigingsruimte van Sporthal Opperdam. De instroom, dus de eerstejaars, is voor spelers en speelsters geboren in het jaar 2005-2006. Voor de tweede en derdejaars is er de mogelijkheid om het bestaande contract wederom met één jaar te verlengen of het project goed af te sluiten als derdejaars.

Graag vernemen we van jullie voorafgaand aan dinsdag 5 september of je samen met jouw ouders aanwezig bent in Sporthal Opperdam in de Verenigingsruimte voor het in ontvangst nemen van jouw ‘beloning’ en de mogelijkheid tot ondertekening van jouw nieuwe contract! We hebben het verzoek dit voor vrijdagmiddag 25 augustus 12.00u aan ons door te geven of je aanwezig bent en of je zult gaan verlengen, dit in verband met de benodigde voorbereiding op deze avond. Dit kun je heel simpel doen door een antwoord op deze mail te sturen of een nieuwe mail te sturen naar aanmelden@sport-koepel.nl! Geef ook even door met hoeveel personen je komt. Ook als je niet komt en je dus niet wenst te verlengen vernemen wij dit graag. Mocht je teamgenootjes tijdens de vakantie spreken, laat ze dan vooral weten dat deze bijeenkomst eraan komt.

Klik hier voor meer informatie over Glashelder.