HAZET verlengt sponsorcontract met HV KRAS/Volendam voor drie jaar

maandag 06 november 2017

Wanda van ’t Veer tekende voorafgaand aan de wedstrijd van HV KRAS/Volendam tegen Hasselt een nieuwe verbintenis met de club. Een samenwerking die door haar vader Frans is ingezet en verlengd is door Wanda.  Frans heeft vorig jaar afscheid genomen al directeur en aandeelhouder en Wanda heeft zijn aandelenbelang overgenomen en is commercieel verantwoordelijk voor HAZET. “Hoe mooi is het als je topsport en ondernemen samen kan laten vallen! Ik ben enthousiast over de samenwerking met de handbal en natuurlijk met Succes waar HAZET leverancier van is."

HV KRAS/Volendam dankt HAZET voor het jarenlange vertrouwen in de club!


Over Hazet

Hazet is een totaalleverancier van producten en oplossingen voor hygiëne en veiligheid. Kwaliteit, duurzaamheid en innovatie staan centraal in onze dienstverlening. Als partner van igefa en INPACS bieden wij u via een groot netwerk grenzeloze en betrouwbare kwaliteit. 

Core business

Hazet excelleert voor klanten in de sectoren schoonmaak, (food)industrie, horeca, leisure, gezondheidszorg, bouw en overheid. We leveren schoonmaakmiddelen en -materialen, professionele reinigingsapparatuur en diverse soorten bedrijfs- en veiligheidskleding. Altijd snel en betrouwbaar. Hazet koopt duurzaam in en adviseert klanten over dit thema. Wie vertrouwt op onze branchegerichte aanpak, profiteert van specialistische kennis en service tegen een scherpe prijs.