Loting ‘thuisfluitwedstrijden’ HV KRAS/Volendam

Loting ‘thuisfluitwedstrijden’ HV KRAS/Volendam

woensdag 01 september 2021

Op zondag 29 augustus 2021 vond de loting voor de scheidsrechtersindeling van komend seizoen plaats. Door middel van deze loting wordt bekend gemaakt in welke periode de senioren- en A- jeugdteams verantwoordelijk zijn voor het regelen van scheidsrechters voor de thuiswedstrijden van HV KRAS/Volendam. 

Onder deze thuiswedstrijden vallen alle jeugd- en seniorenwedstrijden in de breedtesport, waar vanuit het NHV geen scheidsrechters op ingedeeld worden. Wij als vereniging zijn zelf verantwoordelijk voor de inzet van scheidsrechters op deze wedstrijden.

Met uitzondering van de HA1, vormt elk team een koppel met een ander team, zodat zij samen verantwoordelijk zijn. Hier is voor gekozen om het aantal beschikbare scheidsrechters per weekend te laten groeien. Elke groep is 3 à 4* weekenden verantwoordelijk voor het regelen van scheidsrechters voor de wedstrijden in de aangegeven periode.

De reeds ingeschreven cursisten hebben de mogelijkheid om in de eerste periode te fluiten, zodat zij zo snel mogelijk de cursus kunnen afronden.

Ook zullen er dit jaar weer opfrisavonden georganiseerd worden. Tijdens deze avonden wordt het tweede (en laatste) deel van de theorie van de VS 2 cursus besproken.

De deadline voor het inleveren van het schema voorafgaande de periode is maandag vóór het eerste speelweekend om 22:00 uur. Deze moet ingeleverd worden bij de scheidsrechterscommissie, voordat hij door het wedstrijdsecretariaat in de HandbalNL-app ingevoerd wordt. De teams zullen 2 weken voor de deadline het speelschema voor de betreffende periode ontvangen.

Periode:

Teams:

Opfrisavond:

23 oktober t/m 7 november 2021

VS 2 cursisten (ingeschreven)

Week 42

13 t/m 28 november 2021

DS2 & DS3

Week 45

4 t/m 19 december 2021

HS4 & HS5

Week 48

8 t/m 23 januari 2022

HA1

Week 1

29 januari t/m 20 februari 2022*

HS2 & HS3

Week 4

26 februari t/m 20 maart 2022*

HS1 & DS1

Week 8

*deze periode bevat een inhaalweekend.

 

Voor vragen kan je terecht bij de scheidsrechterscommissie. Heel veel plezier en succes allemaal!