Ook dit jaar weer de HV KRAS/Volendam Rommelmarkt tijdens Koningsdag

Ook dit jaar weer de HV KRAS/Volendam Rommelmarkt tijdens Koningsdag

woensdag 18 april 2018

Nog een paar dagen en het is weer Koningsdag. Vrijdag 27 april aanstaande staat het vrijwilligersteam van HV KRAS/Volendam weer paraat om jullie te ontvangen op de 37e editie van de grote Koningsrommelmarkt in sporthal De Opperdam.

Een veelheid aan artikelen ligt op de koopjesjagers te wachten. Van boeken en platen tot kerstartikelen. Van splinternieuwe decoratiespullen tot meubilair. Van kleding tot keukengerei! En uiteraard ook veel voor de verzamelaar. Kortom, sla je slag!

Maar heb je niets nodig, dan nog is een bezoekje aan de Opperdam meer dan de moeite waard. De Volendammer fanfare komt een aubade geven, er wordt een grote loterij gehouden met werkelijk prachtige prijzen. Verder wordt voor de kinderen (en uiteraard ook de volwassenen die dat willen) een draaimolen en een springkussen opgebouwd.

Ben je hongerig of dorstig geworden door het geslenter langs de vele kramen met allerlei uiteenlopende artikelen, dan staat de kantine voor jullie open om iets te eten of te drinken.

Precies om 10.00 uur gaan de deuren van de Opperdam aan de Heideweg open. We zien iedereen graag op dit traditionele feest!

Donderdag vanaf 16.00 uur wordt alles klaar gezet, moet alles de zaal in worden gebracht en moet alles worden ‘ingericht’. De Rommemarktploeg is altijd opzoek naar enthousiaste vrijwilligers die mee komen helpen! Zou jij ook kunnen komen helpen? Dan kan je je aanmelden bij Hans Admiraal (0654953808) of kom gewoon gezellig naar de sporthal! De vereniging rekent op jullie allemaal!