Jeugd & Breedtesport Nieuws

J.E. Bouw wordt sponsor van HV KRAS/Volendam de komende 3 jaar!

vrijdag 02 april 2021

JE Bouw verbindt zich voor de komende 3 seizoenen aan HV KRAS/Volendam als sponsor. Eigenaar Peter Janssens en zoon Mark kwamen samen met de voorzitter van HV KRAS/Volendam, Piet Kes, op het kantoor van JE Bouw in Purmerend, om het sponsorcontract te ondertekenen. Het bouwbedrijf is een nieuwe sponsor bij de vereniging en is de komende jaren te bewonderen op de trainingspakken van de Onderbouw jeugd!

Voorzitter Piet Kes is blij met de nieuwe sponsor: “J.E. Bouw is een succesvol bouwbedrijf. Het is mooi om te zien dat ze dit succes willen delen met de handbalvereniging en hiermee iets terug willen doen voor de jeugd van HV KRAS/Volendam. We hopen uit te mogen kijken naar een lange en succesvolle samenwerking met Peter en Mark!"

Peter Janssens: “De sponsoring voor jeugd van HV KRAS/Volendam is ontstaan tijdens het ‘sporten’ met mijnsportmaat John Veerman (Klaus) die enthousiast bezig was met het sponsorproject voor de handbaljeugd. Het investeren in jeugd is goed. De jeugd heeft de toekomst en deze visie kan JE Bouw onderschrijven.”

J.E. Bouw is een aannemer welke zich heeft gespecialiseerd in de betonbouw. Zij lopen in de bouwwereld al heel wat jaren mee en worden gezien als een degelijk, betrouwbaar en gerenommeerd bouwpartner dat doet wat is afgesproken.Hierdoor is een goede relatie opgebouwd met diverse grote bouwbedrijven.

Een stap naar de toekomst is de verhuizing van het bedrijf van industrieterrein Edam naar de Baanstede in Purmerend geweest afgelopen jaar.

Kijk voor meer informatie op www.jebouw.nl