Jeugd & Breedtesport Nieuws

Jongens en Meiden B-jeugd zaterdag actief op NK

maandag 16 april 2018

De Jongens B1 en Meiden B1 zijn komende zaterdag actief op het NK. Deze worden gehouden in Sporthallen Zuid in Amsterdam. De eerste wedstrijd van de jongens start om 10.15 uur, terwijl de meiden beginnen om 9.30 uur. De wedstrijden duren 2x15 minuten, met tussendoor 5 minuten pauze.

Jongens

HV KRAS/Volendam Jongens B1 komt uit in poule B met Aalsmeer, Bevo en Snelwiek. Aalsmeer komt als nummer twee en Volendam als nummer zes uit het Westen naar het NK . Bevo is de kampioen uit Zuid en Snelwiek eindigde als nummer vier in de poule van Zuid. Het worden mooie wedstrijden voor de Volendamse mannen.

Meiden

De Meiden B1 zitten samen met DG&L, Quintus en V&L in poule B. De Volendamse meiden eindigde in de competitie als vierde en beschikken over een sterk team, met een aantal speelsters die zich inmiddels hebben bewezen bij Garage Kil/Volendam Dames 1. Ook voor de dames geldt dat zij een aantal mooie wedstrijden spelen komende zaterdag. 

De damesfinale staat gepland op 15.30 uur. De jongensfinale start om 16.15 uur. Ook het scheidsrechtersduo van HV KRAS/Volendam Kaneesha Bosch en Roos van Beek is actief op het NK.

Het volledige speelschema is hier te vinden.