Jeugd & Breedtesport Nieuws

Nuance Kasten en Deuren/Volendam A1 sluit alternatieve competitie als (bijna) kampioen af

vrijdag 02 juli 2021

De jongens A1 begonnen de competitie in de Jeugddivisie vol enthousiasme, met Nuance Kasten en Deuren als nieuwe sponsor.

Er werden vijf mooie wedstrijden gespeeld, waarbij slechts één wedstrijd werd verloren van Aalsmeer. Voordat de competitie door Corona werd stilgelegd, stonden de jongens dan ook op een mooie derde plaats.

Gelukkig kon er nog even worden doorgetraind onder de bezielende leiding van Martijn Cappel, totdat ook de zalen werden gesloten voor de trainingen. Onze jongens zijn allemaal doorzetters, dus werd er buiten in weer, wind en (vries)kou gewerkt aan de conditie van de jongens op de voetbalvelden van Volendam en het handbalveld achter H20. Na de hervatting van de zaaltrainingen samen met Heren 2, kon dan ook met goede moed aan de alternatieve competitie worden begonnen. Alle drie de wedstrijden werden gewonnen, nu ook van Aalsmeer!

Ook het aantal gescoorde doelpunten van 113 was fantastisch, maar helaas kregen wij meer doelpunten tegen dan Quintus, dat ook alle drie de wedstrijden won. Met een verschil in doelsaldo van slechts 4 doelpunten, werden de jongens dan ook tweede in de alternatieve competitie. Maar wat zijn wij trots op onze jongens! We hopen op een geweldig mooi volgend seizoen, met Martijn Cappel, Nathalie Koning en Pedja Selakovic als fantastische en enthousiaste begeleiders.