Jeugd & Breedtesport Nieuws

Plat & Plat verbindt zich voor 3 jaar aan HV KRAS/Volendam

donderdag 27 mei 2021

Plat & Plat B.V. zal voor de komende 3 seizoen betrokken zijn bij HV KRAS/Volendam als sponsor! Eigenaar Kees Plat sloot afgelopen jaar het sponsorcontract af met de handbalvereniging. Plat & Plat zal daarmee de komende seizoen te bewonderen zijn als jeugdsponsor op het trainingspakkenplan van de Heren Opleiding!

Voorzitter van HV KRAS/Volendam, Piet Kes, is blij met de nieuwe sponsor: “Plat & Plat is een succesvol Volendams familiebedrijf dat door de jaren heen is blijven groeien. Daarnaast zijn zij ook een erkend leerbedrijf en hebben ze jong talent hoog in het vaandel staan. Des te leuker daarom dat ze nu hebben besloten om onze talentvolle heren jeugdafdeling te gaan sponsoren! We hopen nog jaren naar een mooie samenwerking te mogen uitkijken met Plat & Plat.”

Familiebedrijf Plat & Plat B.V. is een schilders- en onderhoudsbedrijf dat gevestigd is in Volendam. In 1987 is Plat & Plat ooit gestart als schildersbedrijf, maar inmiddels biedt Plat & Plat met ruim 30 jaar ervaring complete duurzame oplossingen voor ieder onderhoudsprobleem.

Plat & Plat streeft naar een duurzame en resultaatgerichte aanpak volgens het gewenste kwaliteitsniveau. Samenwerking met eigen medewerkers, maar ook met ketenpartners, opdrachtgevers, externe deskundigen en bewoners staan hierbij centraal. De opdrachtgevers vervullen hierbij steeds meer een regierol.  

Kijk voor meer informatie op www.platenplat.nl