Jeugd & Breedtesport Nieuws

Statement HV KRAS/Volendam over coronavirus

woensdag 11 maart 2020

Ook in de provincie Noord-Holland zijn steeds meer besmettingen met het coronavirus aan het licht gekomen. KRAS/Volendam vindt het belangrijk alle leden en betrokkenen zo goed mogelijk op de hoogte te houden van de ontwikkelingen en gevolgen voor de handbalvereniging.

Evenementen
Onlangs werd bekend dat in Noord-Brabant alle evenementen zijn afgelast. Dit om verdere verspreiding van het virus zo veel mogelijk te beperken. Ook in de handbalsport zijn wedstrijden afgelast, terwijl de Final4 van de BENE-League tot nadere orde is uitgesteld. Dit heeft vooralsnog geen gevolgen voor HV KRAS/Volendam, maar houd er wel rekening mee dat hier verandering in kan komen. Klik hier voor actuele informatie van het NHV over aanstaande wedstrijden.

Preventie
Bij verkoudheidsklachten of verhoogde lichaamstemperaturen vanaf 38,0 graden Celsius geldt vanuit HV KRAS/Volendam nadrukkelijk de oproep om thuis te blijven. Dit geldt ook voor wanneer je in contact bent geweest met personen die het coronavirus dragen of wanneer je in besmettingsgebieden bent geweest. Deze oproep is van toepassing op spelers, trainers, begeleiders, supporters en alle andere betrokkenen rond sporthal Opperdam en HV KRAS/Volendam. Het verzoek is hierbij om thuis te blijven, uit te zieken en te zorgen dat je anderen niet besmet.

Actuele informatie
Voor actuele informatie over de ontwikkelingen rond het coronavirus in Nederland kunt u terecht op de website van de Gemeenschappelijke Gezondheidsdienst (GGD). Vragen over het coronavirus? Bel dan het landelijke informatienummer: 0800-1351.