Gala

Derde Topsportgala Volendam van HV KRAS/Volendam en FC Volendam met geweldige line-up! 

De twee topsportverenigingen in Volendam geven een vervolg aan het uiterst succesvolle en gezamelijk georganiseerde Topsportgala Volendam. Dit jaar zal op zaterdag 7 december het gala plaatsvinden in sporthal Opperdam. De avond staat bol van spectaculaire optreden en culinaire hoogstandjes van Runderkamp.

Vorig jaar was het een groot succes voor beide verenigingen. Met bijna vijfhonderd aanwezigen werd er een groot bedrag opgehaald voor beide clubs. Ook dit jaar zal sporthal Opperdam worden omgetoverd tot een prachtige zaal. Runderkamp zal de gasten deze avond laten genieten op culinair gebied. 

Topartiesten

Belangrijk item van de avond zijn natuurlijk de topartiesten. Dit jaar hebben FC Volendam en HV KRAS/Volendam met als dragende krachten Jan Smit en Volendam Music de volgende artiesten weten te strikken voor deze unieke avond: Xander de Buisonjé, Edsilia Rombley, Anita Meyer, Lange Frans en Boney M. zullen de optredens verzorgen! Er zal ook nog een speciaal optreden zijn! Hoe dit eruit ziet blijft nog even een verrassing. De charmante Quinty Trustfull praat het geheel als presentatrice weer aan elkaar.

Jeugdopleiding

De opbrengst van het gala gaat naar de jeugdopleiding van beide verenigingen. Deze opbrengst maakt het mogelijk om nog meer te investeren in de lokale sportontwikkeling. Op termijn moet dit ertoe leiden dat er nóg meer spelers uit de eigen jeugdopleiding uitkomen in het eerste team van beide clubs.

Meld je aan!

Een toegangsbewijs voor het gala bedraagt € 250,- per persoon. Ga naar de website www.topsportgalavolendam.nl en meld je aan voor deze onvergetelijke avond!