Cafetaria Arnold: Cadeaubon-actie

Cafetaria Arnold: Cadeaubon-actie

vrijdag 24 april 2020

Het zijn moeilijke tijden. Het dagelijks leven in Nederland ligt stil en vooral ondernemers krijgen veel financiële klappen. In de rubriek SponsorSupport geeft KRAS/Volendam zijn sponsoren een steuntje in de rug met het aanbieden van een podium voor promotieuitingen. Een mooi initiatief dat we een voetstuk willen geven komt van Cafetaria Arnold.

Nadat alle horecabedrijven op 15 maart hun deuren moesten sluiten heeft Cafetaria Arnold het heft in handen genomen om horecagelegenheden in de gemeente een helpende hand toe te reiken met een leuke actie.

Cadeaubonnen bestellen
Via www.arnold-online.nl kunnen klanten cadeaubonnen ter waarde van 25 euro bestellen van verschillende deelnemende horecagelegenheden uit Edam en Volendam. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk op deze website een cadeaubon van Café De Dijk te bestellen, die vervolgens in dit restaurant kan worden gebruikt.

Wanneer er bij de aankoop van een cadeaubon tegelijk ook eten bij Cafetaria Arnold wordt besteld zullen er geen bezorgkosten in rekening worden gebracht. Deze aankoop komt Cafetaria Arnold dan volledig kosteloos brengen. De bezorgkosten komen te vervallen en de prijs voor iDEAL-betalingen neemt Cafetaria Arnold voor zijn rekening.

Bij inlevering van de cadeaubonnen worden deze per stuk met tien procent opgewaardeerd door de betreffende organisatie. Dat is in onderling overleg met de deelnemende horecabedrijven afgesproken. Een cadeaubon van 25 euro wordt zo per stuk 27,50 euro waard. Een leuk extra'tje dat kan worden benut tijdens een leuk avondje uit.