Comeback Re-integratie & Advies breidt contract uit

vrijdag 29 november 2019

Sinds jaar en dag is Comeback Re-integratie & Advies sponsor van HV KRAS/Volendam. Via voorzitter Piet Kes is Gerda Tol ooit bij de vereniging terecht gekomen. Comeback is namelijk onderdeel van de Succes Holding en zo was de link snel gelegd. Nu, jaren later, zit Gerda wederom aan de tekentafel en tekent zij weer bij voor een seizoen. Met ditmaal een uitbreiding van het contract.

“Omdat het dameshandbal in Volendam momenteel in de lift zit, leek het me leuk om ook specifiek deze groep dames te ondersteunen middels sponsoring”, vertelt Gerda. Waar Comeback al jaren zichtbaar was langs het veld van Heren 1 met een reclamebord en tijdens TV-wedstrijden vaak een vloersticker, is het bedrijf sinds heden ook bordsponsor en persoonlijke sponsor bij Dames 1. Over haar motivatie als sponsor zegt Gerda het volgende: “Vanuit mijn vakgebied weet ik hoe belangrijk sporten is voor het menselijk lichaam. Het is dus essentieel dat mensen veel bewegen, óók als ze arbeidsongeschikt raken. Met Comeback een steentje bij kunnen dragen aan de sportgemeenschap binnen Volendam vinden we dus belangrijk!”

Comeback is al jaren de partij binnen de handbalvereniging die spelers en werknemers begeleid en voorziet van arbeidsadvies als zij geblesseerd of ziek raken. “Veel spelers weten niet hoe dit hele proces in zijn werk gaat en dit is precies waar wij in gespecialiseerd zijn.” Mensen die arbeidsongeschikt raken, komen vaak bij een bedrijf als Comeback Re-integratie & Advies terecht. Gerda en haar werknemers hebben veel ervaring in het verzuimproces en zorgen dat mensen weer terugkomen op de werkvloer. Haar drive is dat mensen niet aan de zijlijn komen te staan, maar juist blijven meespelen. “Het mooie aan mijn vakgebied is dat je mensen weer terug ziet keren op de werkvloer”, zegt Gerda. “Mensen ondersteunen met hun terugkeer op het arbeidsproces levert veel voldoening op! Het is voor mij het mooiste beroep ter wereld.” Achter de schermen is Gerda al jaren nauw betrokken binnen de vereniging en is zij inmiddels onmisbaar geworden op het gebied van arbeidsadvies en verzuimbegeleiding.

De betrokkenheid van iedereen binnen de vereniging spreekt haar het meeste aan. “Vanuit het brede netwerk van de vereniging leer je veel mensen kennen, zowel op zakelijk gebied, als privé. Ik geniet van het contact met de vele spelers en trainers en leer elk jaar weer nieuwe mensen kennen bij de club”, besluit Gerda.

Voor meer informatie over Comeback Re-integratie & Advies:
https://www.comeback-reintegratie.nl/
tel: 0299 74 80 60
info@comeback-reintegratie.nl Sportlaan 10 (op 2 hoog)