De voorbereiding van Jong BodyResults/Volendam

dinsdag 07 augustus 2018

Eerder nog dan Heren 1 en Dames 1 is het team van nieuwe coach Kees Boomhouwer 30 juli gestart met de voorbereiding. Samen met looptrainer Leroy Akpan worden de talenten klaargestoomd voor het nieuwe seizoen. De groep, die vorig jaar een geweldige prestatie leverde door te promoveren naar de Eredivisie, blijft zo goed als intact. Met Ronald de Jong als assistent, Jaap Kwakman als teammanager en Claus Veerman actief achter de schermen, zijn er ook nog veel oude bekenden van vorig jaar betrokken bij de ploeg.

De voorbereiding begon maandag 30 juli en werkt naar de eerste oefenwedstrijd toe tegen een combinatieteam van Nieuwegein/Houten op zondag 12 augustus. De week hierna speelt het team een tweedaags toernooi bij Quintus op zaterdag 18 en zondag 19 augustus. Tot slot doet Jong BodyResults/Volendam mee aan het HVA Toernooi in Aalsmeer op 26 augustus.

Hierna heeft het team nog drie weken om zich voor te bereiden op de eerste wedstrijd van het seizoen uit bij DFS Arnhem om 20.45 uur op zaterdag 15 september.