Galavoorstelling HV KRAS/Volendam tegen Hurry Up

maandag 19 december 2016

HV KRAS/Volendam versloeg zondagmiddag met prachtig handbal het Hurry Up van voormalig Volendam-trainer Martin Vlijm. De mannen van Piotr Konitz wonnen met liefst 31-14.

De mannen van KRAS/Volendam speelden een uitstekende wedstrijd tegen Hurry Up. De ploeg onder leiding van Piotr Konitz kwam in de eerste minuten al op een voorsprong die de rest van de wedstrijd alleen maar groter werd. Volendam kreeg het voor elkaar om na tien minuten speeltijd de stand naar 6-3 te trekken. Vanaf dat moment werd het gat telkens groter. Stuk voor stuk speelden de Volendammers een goede wedstrijd en scoorde iedereen op Leon Geus na, één of meerdere doelpunten. Een uitstekend resultaat dus!

Aanvallend was Volendam erg sterk, maar ook keeper Marco Woltersom speelde uitstekend en vloog van hoek naar hoek om bijna alle ballen naast het doel te tikken. Hurry Up was niet bij machten een vuist te maken en Volendam werd alleen maar sterker. In de rust stond het scorebord op 17-7, een heerlijke stand om de kleedkamers uit de komen voor de tweede helft.  Na vijftig minuten speeltijd stond Volendam met 26-14 voor en Hurry Up wist vanaf dat moment niet meer te scoren. Volendam trok uiteindelijk de overtuigende zegen naar zich toe met een denderende score van 31-14. Door deze overtuigende zege op Hurry Up heeft Volendam de punten thuis gehouden maar blijft het wel op de negende plaats in de BENE-League staan.

HV KRAS/Volendam - Hurry Up: 31-14 (17-7).
Scores HV KRAS/Volendam: Marco Woltersom, Tim Jonk, Geert Hinskens 7, Dani Baijens 5, Jaap Beemsterboer 5, Léon van Schie 4, Rutger ten Velde 4, Marc Kok 3, Jordy Baijens 1, Duncan Postel 1, Dico Coesel 1, Leon Geus.