Garage Kil/Volendam Dames 1 zoekt begeleider

woensdag 04 juli 2018

Garage Kil/Volendam Dames 1 heeft weer een prachtig seizoen beleefd. De ploeg van trainer Ruud van den Broeck promoveerde voor de vierde keer op rij en komt aankomend seizoen uit in de Eerste Divisie. De dames en staf zijn dan ook onwijs trots op deze prestatie. Momenteel geniet de selectie van een welverdiende vakantie, om op 6 augustus weer te beginnen met de voorbereiding op het volgende seizoen.

Met de komst van Jamie Neijndorff (Vido), Eline Wit (SEW) en Mabel Panhuis (Aarhus Håndbold) is de selectie weer breder en sterker geworden. Er is echter nog één ontzettend belangrijke positie in het team onbezet.

De dames zijn nog op zoek naar een nieuwe, leuke, spontane en vrolijke begeleider of begeleidster. Dit moet iemand zijn die het leuk vindt om deze ambitieuze groep te helpen met alle randverschijnselen en werkzaamheden, zodat de selectie zich op het handballen kan richten.

Lijkt het je leuk of wil je weten wat er allemaal bij komt kijken? Neem dan contact op met Pim Ligthart via pimligthart27@gmail.com of het telefoonnummer 06-55690783.