Garage Kil/Volendam op bezoek bij koploper

Garage Kil/Volendam op bezoek bij koploper

donderdag 18 oktober 2018

Garage Kil/Volendam Dames treft in HV Quintus 2 aanstaande zondag de koploper van de Eerste Divisie. De ploeg uit Kwintsheul is met een maximale score van twaalf punten, een doelsaldo van +80 en de tot nog toe minst gepasseerde dekking uitstekend begonnen aan de competitie. Quintus deelt hiermee de koppositie met Fit & Fun/Voorwaarts, dat een iets minder doelsaldo heeft.

De Kwintsheulers speelden het afgelopen seizoen in de Eerste Divisie ook mee om de bovenste plaatsen en eindigden als derde. De ploeg mocht echter geen nacompetitie spelen, doordat het eerste team van de club al in de Eredivisie uitkomt. Quintus won de afgelopen twee wedstrijden eenvoudig van Fortissimo en Hercules (26-16 en 19-45)

Voor de Volendammers wordt dit een belangrijke wedstrijd en een mooie kans om zich opnieuw te meten met de top van de competitie. Garage Kil/Volendam doet met slechts twee verliespunten goed mee in de Eerste Divisie, maar heeft tegen Quintus een resultaat nodig om de bovenste plaatsen bij te benen. Dat deze wedstrijd op zondag wordt gespeeld is hierbij een extra uitdaging.

De ploegen treffen elkaar op 21 oktober om 13.15 uur in sporthal De Eekhout in Kwintsheul.