HelloFish verbindt zich aan Garage Kil/Volendam

HelloFish verbindt zich aan Garage Kil/Volendam

dinsdag 03 maart 2020

Vorig seizoen was HelloFish - de allround groothandel in vis-, schaal- en schelpdieren – alleen nog persoonlijke sponsor van Mabel Panhuis. Sinds dit jaargang is HelloFish trotse teamsponsor van het eerste vrouwenteam van HV KRAS/Volendam. Eigenaar Gerry Molenaar tekende in sporthal Opperdam een verbintenis voor drie seizoenen.

De link met KRAS/Volendam was voor Molenaar snel gemaakt. Jarenlang handbalde Molenaar zelf als speler bij KRAS/Volendam, speelde in Jong Oranje en maakte deel uit van de eerste herenselectie die voor het eerst een landstitel won met de club. Door veel blessureleed werd Molenaar zelf gedwongen te stoppen met het spelletje. “Ik kon niet meer handballen zoals ik het zelf graag wilde, dus leek het mij beter om te stoppen. In de tijd dat ik zelf speelde, trainde je vijf à zes keer per week. Hierdoor ontstond een hechte groep en bij iedereen een verenigingsgevoel. Dit is ook bij de damesgroep van nu goed terug te zien.”

In 2017 werd HelloFish opgericht door Molenaar samen met Marc Hansen. Het is een snel groeiend bedrijf dat vis levert aan horeca in grote delen van Nederland. Samen werken Molenaar en Hansen dagelijks met horecaondernemers om te zorgen dat hun restaurants de beste visproducten in huis hebben. De ervaring met het product en het oog voor service bleek een schot in de roos voor HelloFish. Er komen elk jaar meer en meer klanten bij.

De stap om KRAS/Volendam te steunen was om die reden al gauw gezet. Molenaar: “Na de persoonlijke sponsoring van Mabel wilde ik graag wat meer betekenen voor de ploeg. Ik heb zelf een leuke tijd gehad bij KRAS/Volendam en draag op deze manier nu graag mijn steentje bij.”