Dag 7 | Selectie KRAS/Volendam sluit trainingskamp af

woensdag 10 januari 2018

Update zondag 14 januari

Beelden van de gewonnen oefenwedstrijd tegen Piotrkowianin! Dank aan Krzysztof Betnerowicz voor de foto's.


De selectie belefde een geslaagde laatste avond in Warschau. Om 12.45 staat de vlucht vanaf Warschau Airport naar Schiphol gepland.


Update zaterdag 13 januari

Rond 10.30 uur is de selectie met de bus vertrokken richting Warschau. Daar hoopt het rond 13.00 uur aan te komen. Op het programma staat een lunch en een krachttraining. Daarna is het tijd voor ontspanning en wordt de week afgesloten met een gezellige teamactiviteit.


Update vrijdag 12 januari

Het oefenduel tegen Piotrkowianin is door de Volendamse mannen op bijzonder knappe wijze gewonnen! Met de rust leidde de ploeg van Peter Portengen met 11-16. In de tweede helft behield KRAS/Volendam het overwicht. Na een 22-25 voorsprong met nog tien minuten op de klok werd het in de slotminuten nog even spannend. Bij een stand van 28-29 overleefden de oranjehemden anderhalve minuut in ondertal. Jan Josef en Igor Mrsulja waren met acht goals de trefzekerste Volendammers. Hierdoor werd de vriendschappelijke zege veilig gesteld en is de oefencampagne van het trainingskamp op een positieve manier afgesloten.

Scores HV KRAS/Volendam: Dennis Schellekens, Sam Gros; Jan Josef 8, Igor Mrsulja 8, Maurits van Buren 4, Léon van Schie 3, Geert Hinskens 3, Sonni de Jonge 1, Tim Claessens 1, Boris Grk 1, Jordan Beukman, Tom Zwarthoed, Jesper Bramanis.


Prima faciliteiten in de Poolse gym! De mannen spelen met ijzer en werken zich in het zweet.


Vanavond om 18.30 uur spelen de Volendammers het laatste oefenduel van het trainingskamp tegen Piotrkowianin. Maar eerst: trainen!


Update donderdag 11 januari

De avondtraining is in volle gang. Onze oefenpartner van morgen, Piotrkowianin, geeft de Volendammers een warm (digitaal) welkom.


Na een 8,5 uur durende rit zijn de mannen eindelijk aangekomen bij het verblijf in Piotrkow. Om 20 uur wordt er getraind!


De selectie is vanochtend vertrokken naar het Poolse Piotrkow. Een ritje van zo\'n zes uur en ruim 550 kilometer. Temperatuur ligt rond het vriespunt.


Update woensdag 10 januari

Ondanks een goede tweede helft, waarin KRAS/Volendam zich terugknokte van een 21-14 achterstand met rust, ging de winst vandaag naar HC Dukla Praag. Léon van Schie was goed voor acht doelpunten. Morgen reist de ploeg af naar het Poolse Piotrkow.

Scores HV KRAS/Volendam: Dennis Schellekens, Sam Gros; Léon van Schie 8, Jan Josef 8, Maurits van Buren 6, Igor Mrsulja 2, Geert Hinskens 2, Sonni de Jonge 1, Jesper Bramanis 1, Tim Claessens 1, Jordan Beukman, Tom Zwarthoed, Boris Grk.


Trainer Peter Portengen werkt de mannen deze ochtend in het zweet.


Update dinsdag 9 januari

De jarige Tim Claessens werd door de selectie getrakteerd op taart.


Winst op HC Dukla Praag! Na een 20-15 achterstand met rust knokten de Volendammers zich terug tot een 31-33 overwinning. Geert Hinskens en Igor Mrsulja werden topscorer met elk zes treffers.

Scores HV KRAS/Volendam: Dennis Schellekens, Sam Gros; Geert Hinskens 6, Igor Mrsulja 6, Maurits van Buren 5, Léon van Schie 4, Tim Claessens 3, Boris Grk 3, Tom Zwarthoed 2, Sonni de Jonge 2, Jesper Bramania 1, Jan Josef 1, Jordan Beukman.


Trainingskamp Tsjechië en Polen

Maandagmiddag is de herenselectie voor het trainingskamp vertrokken naar Tsjechië! Zonder onder andere de internationals Gerrie Eijlers en Jordy Baijens, maar mét talenten Jordan Beukman en Sam Gros. Dinsdag staat er een lichte training op het programma en zowel dinsdag-, als woensdagmiddag wordt er geoefend tegen HC Dukla Praag, de oude club van Jan Josef.

Op donderdag 11 januari vertrekt de selectie van trainer Peter Portengen naar het Pools Piotrkow, waar het verschillende trainingen afwerkt en op vrijdag nog een oefenwedstrijd speelt. Zondagmiddag arriveren de Volendammers op Schiphol.

Houd onze website en Facebook en Instagram in de gaten voor foto\'s en video\'s ter plaatse! Dagelijks plaatsen wij hier een blog met updates van het trainingskamp.