HV KRAS/Volendam mag naar Antwerpen

HV KRAS/Volendam mag naar Antwerpen

vrijdag 14 december 2018

Door het verlies op directe concurrent OCI-Lions staat HV KRAS/Volendam nu drie punten achter op de nummer vier Herpertz Bevo HC. Het begin van de inhaalrace moet morgen worden ingezet om dit seizoen nog tot de Final Four van de BENE-League te kunnen komen.

De aankomende tegenstander, Sasja HC, is een laagvlieger dat wisselende resultaten boekt. De ploeg uit Antwerpen staat op een elfde plaats maar heeft het de top-zes in de eerste helft van de competitie redelijk lastig gemaakt. Het is een ploeg met een zeer offensieve dekking waar de tegenstanders van de Belgen rekening mee moeten houden.Deze ploeg mag zeker in thuiswedstrijden niet onderschat worden.

HV KRAS/Volendam moet een tandje erbij gaan zetten. In de BENE-League is nog niet gewonnen van de top-zes in uitwedstrijd en wanneer de ploeg van Peter Portengen de Final Four wil halen zullen ze zeker de uitwedstrijden tegen de onderste zes ploegen moeten winnen. De Belgen zullen zich op hun beurt niet zomaar gewonnen geven. Met drie punten achter op hun concurrent Handbal Tongeren zullen zij koste wat het kost punten willen halen bij hun thuiswedstrijden.

De wedstrijd wordt om 20.15 uur gespeeld in sporthal Sorghvliedt in Antwerpen.