Jong BodyResults/Volendam onderuit bij E&O

Jong BodyResults/Volendam onderuit bij E&O

maandag 11 november 2019

De mannen van Jong BodyResults/Volendam stond zaterdag een wedstrijd tegen de koploper van de Eredivisie te wachten, namelijk E&O. Om 15:30 uur stond de bus klaar voor vertrek naar Emmen. Mede door blessures en het leveren van spelers aan het eerste team van HV KRAS/Volendam reisde de ploeg van coach Martijn Cappel met een uitgedunde selectie af naar Emmen.

In de basis startten Martijn de Groot, Milo Bos, Jari Boer, Lars van den Broeck, Noah van Wieringen en Mike Zwarthoed. Beide ploegen kwamen goed uit de startblokken en in de openingsfase ging de wedstrijd gelijk op. Bij een stand van 5-5 viel Milo Bos uit aan de kant van Volendam, dit kwam hard aan, want het was voornamelijk Bos die de ploeg op sleeptouw nam in de openingsfase.

E&O was duidelijk gebrand om deze wedstrijd te winnen en liep al vrij snel uit. Het rustsignaal klonk bij een stand van 18-9. In de tweede helft wist Volendam het tij niet te keren en het scoreverloop van de wedstrijd bleef hetzelfde. De Emmenaren wisten de wedstrijd uiteindelijk met 36-23 te winnen.

Zaterdag 16 november treft Jong BodyResults/Volendam de opleidingsploeg van OCI-Lions in sporthal Opperdam.

Cafetaria Arnold Man of the Match: Beau Molenaar
Cafetaria Arnold Runner-up: Mark Schilder