Jong BodyResults/Volendam verliest van E&O

zondag 01 maart 2020

Voor Jong BodyResults/Volendam stond zaterdag een wedstrijd tegen E&O uit Emmen op het programma. E&O deed bij winst goede zaken om plaatsing voor de play-offs voor plek 1. Jong BodyResults/Volendam begon met een gewijzigd team omdat er maar liefst vier spelers meededen bij het eerste.

In de basis begonnen Henri Karregat, Jesper Bramanis, Noah van Wieringen, Diego Jacobs, Jordan Beukman, Martijn de Groot en in de goal Mike Zwarthoed.

Het fluitsignaal klonk en de wedstrijd begon. Aan de hand van goede goals van Jordan Beukman en Noah van Wieringen, namen de Volendammers de leiding, het werd duidelijk dat er veel te halen viel in de snelle tegenaanval. Daarnaast zorgde Martijn de Groot voor een aantal verdienstelijke goals als rechtshander op de rechterhoek.

Mede door een goed samenwerkende verdediging wisten de bezoekers uit E&O maar moeilijk tot scoren te komen. Dit resulteerde in een ruststand van 14-14.

Bij het begin van de tweede helft liet Volendam de focus even los waardoor E&O toch de voorsprong kon nemen. De Volendammers knokte zich echter goed terug in de wedstrijd. E&O kreeg echter de kans om uit te lopen toen Volendam ruim zes minuten in ondertal kwam te staan. De ploeg uit Emmen liep uit naar een voorsprong van drie punten die uiteindelijk niet meer te achterhalen viel door de Volendammers. Eindstand 29-32.

Ondanks de nederlaag is de formatie van trainer Martijn Cappel zeker van handhaving. Zaterdag 7 maart reizen de Volendammers af naar het verre Limburg voor de laatste wedstrijd van de reguliere competitie tegen KEMBIT-LIONS 2, dat momenteel de achtste plek bezet.

Cafetaria Arnold Man of the Match: Jordan Beukman
Cafetaria Arnold runner-up: Noah van Wieringen