Jong BodyResults/Volendam verslaat Handbal Houten

zaterdag 12 september 2020

Jong BodyResults/Volendam is zaterdag de competitie begonnen met een spectaculaire overwinning. In sporthal Opperdam was de ploeg van trainer Martijn Cappel met 28-24 te sterk voor The Dome/Handbal Houten.

De ploegen gingen nek aan nek in de eerste helft. Na twintig minuten waren het de bezoekers die met 8-11 aan de leiding gingen, maar de Volendammers knokten zich terug tot 12-13. Bij het klinken van het rustsignaal was de achterstand helemaal ongedaan gemaakt en ging de thuisploeg zelfs aan de leiding: 16-15.

Ook na de pauze bleef het een waar handbalgevecht. In de slotfase wisten de oranjehemden voor een marge van twee punten te zorgen: 26-24. Dit werd in de laatste minuten uitgebouwd naar een 28-24 eindstand.

Jong BodyResults/Volendam - The Dome/Handbal Houten 28-24 (16-15)