KRAS/Volendam verliest nipt van Bevo

maandag 17 mei 2021

Afgelopen weekend traden de mannen van HV KRAS/Volendam weer aan in de Handbal NL League. Dit keer was Bevo  de opponent in de Volendammer sporthal De Opperdam. De vorige wedstrijd tegen Bevo werd met grote cijfers verloren door een mindere prestatie van KRAS/Volendam. Hierdoor waren de Volendammers er op gebrand om vandaag een goede prestatie neer te zetten.

In de eerste 15 minuten ging de wedstrijd gelijk op, er werden aan beide kanten een aantal foutjes gemaakt waardoor er door niemand werd uitgelopen. Hierna kon Volendam toch een klein gaatje slaan van 2 punten door mooie doelpunten van Wessel Blokzijl en Florent Bourget. Het hoogtepunt van de wedstrijd kwam aan het einde van de 1e helft voorbij waar Jort Neuteboom uit een vrije bal over de muur tot scoren kwam.

De 2e helft begon sterk en de Volendammers begonnen op stoom te komen. Door doelpunten van Erik Blauw en Robin Nagtegaal liep KRAS/Volendam uit tot 5 punten verschil. Hierop volgde een onrustige periode van de wedstrijd waar Bevo terug kon komen tot een gelijke stand. De Volendammers bleven knokken om weer leiding te nemen in de wedstrijd, maar uiteindelijk mocht het niet meer baten en ging Bevo er met de winst van door. Eindstand is 32-33 geworden in het voordeel van de Noord-Limburgers.