Linkerhoek Eline Wit tweede aanwinst voor Garage Kil/Volendam DS1

maandag 04 juni 2018

Eline Wit komt aankomend seizoen de dames van Garage Kil/Volendam versterken. Na 14 jaar bij SEW gespeeld te hebben maakt de linkerhoekspeelster de overstap naar de club aan de Dijk. De 19-jarige Nibbixwoudse is met de jeugd van SEW drie keer Nederlands kampioen geworden en heeft afgelopen seizoen in het eerste team gespeeld. Daar heeft zij een jaar Eredivisie-ervaring op gedaan.

Aankomend jaar gaat zij voor haar studie in Amsterdam wonen en kan ze de overstap naar KRAS/Volendam daarmee goed combineren. “Ik heb erg veel zin in aankomend seizoen met dit team. Het gevoel was meteen al goed, dat is erg belangrijk. Ik hoop mij bij KRAS/Volendam te kunnen ontwikkelen tot een belangrijke speelster voor het team.”

Na Jaimy Neijndorff is Wit de tweede aanwinst voor het damesteam. Trainer Ruud van den Broeck is erg blij met de nieuweling. “Voor de linkerhoekpositie hadden we versterking nodig. Met de komst van Eline hebben we een speelster met snelheid en een goede afronding in onze selectie. Daarnaast heeft zij Eredivisie-ervaring. We hebben nu op bijna elke positie een mix van ervaring met jeugd. De ideale mix om in de Eerste Divisie onze ambitieuze lijn door te trekken!