Mrsulja hoopt op grote wedstrijden met HV KRAS/Volendam

donderdag 05 juli 2018

HV KRAS/Volendam is ook aankomend seizoen weer verzekerd van de Servische invloeden van Igor Mrsulja. De middenopbouwer greep in het voorbije jaargang met zijn ploeg naast de prijzen, maar heeft hoge verwachtingen voor de toekomst.

“Ik kan alleen maar positief zijn over de kansen van KRAS/Volendam", vertelt Mrsulja. "Het team was al sterk, maar door de komst van goede, nieuwe spelers wordt de kwaliteit alleen maar hoger. Daarnaast zullen we ook nog beter op elkaar ingespeeld zijn en kunnen we als selectie alleen maar beter worden. Dit wordt ons seizoen.”

De 24-jarige Serviër, wiens contract nog een jaar doorloopt, vindt zelf dat hij een goed seizoen achter de rug heeft. Toch ziet hij genoeg ruimte voor verbetering. “Ik wil beter worden in het samenspel met jongens als Leon van Schie. Daarnaast zijn er voor mij nog stappen te maken als spelverdeler.”

Mrsulja geniet van grote wedstrijden en hoopt er dan ook veel te mogen spelen in het oranje van KRAS/Volendam. “De finales tegen OCI-Lions in 2017 waren geweldig. Van die wedstrijden met volgepakte tribunes zijn de mooiste om te spelen. Dat wil ik dit seizoen weer meemaken. Alleen moeten we dan wel die prijzen pakken.”