Nieuwe sponsor Power in You draagt steentje bij aan dameshandbal

vrijdag 30 november 2018

Wendy Koning heeft zich met haar bedrijf Power in You als sponsor verbonden aan Garage Kil/Volendam Dames 1. De 39-jarige Volendamse zat voorheen al bijna iedere thuiswedstrijd van het eerste herenteam van HV KRAS/Volendam op de tribunes en is tegenwoordig ook vaak aanwezig bij het vlaggenschip van de dames. “Draag graag mijn steentje bij.”

In het zakelijke leven richt Wendy zich met Power in You op het helpen van ambitieuze en gedreven coaches. Zo is ze een OndernemersCoach, MindsetExpert en NLP Trainer. NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) is een methode waarbij je jezelf traint om de regie te leren nemen over je gedachten, hoe je je voelt, hoe je ergens mee omgaat en de dingen die je in het leven bereikt.

 “Ik help coaches uit verschillende vakgebieden die van hun praktijk een serieus bedrijf willen maken”, vertelt Wendy. “Denk hierbij aan kindercoaches, lifestyle coaches, voedingscoaches en burn-outcoaches. Dit zijn coaches die goed zijn in hun vak, maar zich nog geen ondernemer voelen. Met mijn eigen PowerMindset-methode leer ik hen de mindset van een echte ondernemer, waardoor hun praktijk wel kan groeien.”

Onder de tribunes

Na lang afwezig te zijn geweest komt Wendy sinds vorig jaar weer regelmatig bij KRAS/Volendam. “Mijn oudste zoon Joey (11) speelt sinds december 2017 bij de vereniging. Hierdoor kwam ik na twintig jaar voor het eerst weer met handbal in aanraking. Dit voelde toch wel een beetje als thuiskomen. Zelf heb ik er namelijk ook een jaar of twaalf gespeeld, terwijl mijn ouders het eerder ook altijd deden. Hierdoor ben ik opgegroeid met de sport. Al was het als kleine meid niet altijd even serieus. Toen was ik namelijk meer onder de tribunes aan het spelen.”

“Op mijn achttiende stopte ik zelf met handballen, maar door Joey ben ik nu weer wekelijks van de partij. Ik voelde al snel dat ik wat meer betrokken wilde zijn. Ik vind het geweldig wat het eerste damesteam de afgelopen jaren heeft bereikt. Het is mooi om te zien hoe ze zijn opgeklommen en wat hun ambities zijn voor de toekomst. Daar draag ik als sponsor graag mijn steentje aan bij.”

Klik hier voor de website van Power in You!