Tol Plaatwerk/Volendam Dames 2 klopt Zeeburg

Tol Plaatwerk/Volendam Dames 2 klopt Zeeburg

maandag 11 november 2019

Dit weekend trof Tol Plaatwerk/Volendam Dames 2 de Dames 3 van S.V. Zeeburg. De dames speelden de derde competitie wedstrijd om 14:50 in sporthal de Opperdam in Volendam. De ploeg van trainer Ab Schilder won in eigen sporthal met: 27-15.

Aan beide kanten begonnen de meiden sterk. Het ging gelijk op en er werden aan beide kanten mooie doelpunten gemaakt. Volendam was zoekende naar manieren om de overhand te nemen, maar S.V. Zeeburg dames 3 speelde sterk en bleven de nodige doelpunten maken. Na een kwartier spelen was de stand 6-6. Toen vond Volendam een manier om de leiding te nemen en gingen de dames met een voorsprong van 13-8 de rust in.

Tijdens de rust kregen de Volendamse dames de nodige tips van trainer Ab Schilder en assistent coach Jenny Veerman. Met wat fruit in de maag, medemogelijk gemaakt door Klaas Leek Groenten & Fruit, konden de dames er weer tegen aan.

Na de onderbreking hadden de Volendammers de meeste kracht en lieten mooie combinaties zien. Dit zorgde ervoor dat de dames van Zeeburg niet meer bij de score van de Volendammers in de buurt kwamen. Na mooie doelpunten wonnen de Volendammers uiteindelijk met: 27-15.