Sponsorbestand Garage Kil/Volendam uitgebreid

maandag 07 oktober 2019

De groei van het dameshandbal in Volendam is ook het bedrijfsleven in het vissersdorp niet ontgaan. In navolging van de technische organisatie achter Garage Kil/Volendam is onlangs ook het aantal sponsoren flink toegenomen. Het toont aan dat de verrichtingen van het team steeds meer beginnen te leven in het vissersdorp.

Op zondag 22 september stond voor Garage Kil/Volendam een wedstrijd tegen Borhave op het programma. Er stond extra druk op de wedstrijd want alle sponsoren van de handbaldames waren namelijk uitgenodigd om bij deze wedstrijd te komen bekijken.

Om 12:45 uur werden alle team en persoonlijke sponsoren van Garage Kil/Volendam uitgenodigd in de businessruimte van sporthal Opperdam voor een hapje, een drankje en een klein woordje van zowel trainer Ruud van den Broeck als commercieel manager Rick Zwarthoed.

Van den Broeck opende zijn speech met een welgemeend dankwoord naar de aanwezige sponsoren. “We zijn van ver gekomen en spelen nu in de Eredivisie. Dit zou allemaal niet mogelijk zijn geweest zonder de steun van sponsoren.” Verder sprak de oefenmeester zijn vertrouwen uit in de spelersgroep. “Ik heb heel wat teams gecoacht, maar ik heb nog nooit een groep gehad met zo veel drive.”

Na een aantal minuten pakte Rick Zwarthoed het woord op en vervolgde de toespraak. Ook Zwarthoed, duidelijk dankbaar richting de sponsoren vertelde wat er nodig was voor een dames groep om op het hoogste niveau te spelen.

Op de foto
Hierna was de gelegenheid aan een zevental sponsoren om de contracten te tekenen en of te verlengen. De desbetreffende sponsoren waren Garage Kil, Comeback Reintegratie en Advies, Slijterij de Stient, Hello Fish, Café-Restaurant de Vrijheid, Tandartspraktijk Top Dental en UBV Uitzendbureau. Na afloop van de wedstrijd werden alle sponsoren uitgenodigd om op de foto te gaan met de damesselectie en was er later de gelegenheid om een hapje te eten en te drinken.

Het duel tussen de thuisploeg en Borhave werd met 30-26 gewonnen door Volendam. Dit betekende de eerste overwinning ooit in de Eredivisie. Afgelopen zaterdag mocht de ploeg opnieuw twee punten bijschrijven. Op bezoek bij Boer'n Trots Kaas/DSVD wonnen de oranjehemden met 32-37.

Foto: Fred Mol